Seleccioneu el criteri per la cerca
Aquest Sant Jordi regala
EL MEU AVI, EL NOSTRE AVI
La biografia del mestre de les havaneres, J.L. Ortega Monasterio
Autor : Josep Lluís Blázquez
Il·lustració: Eloi Casadevall
Maquetació: Josep Mª costa
assistents de producció :
Marta Elias
Georgina Espolet


FORMAT DEL E-BOOK
.epub
Tweet #santjordi
La biografia d’un gran mestre de les havaneres .Nascut al país basc i militar de professió  amb una gran  passió per la música  i per l’havanera o folklore mariner,segons ell manifestava. Relats en primera persona i d’altres de l’autor,de les seves vivències, des de la seva infància fins als seus últims dies, amb records, cartes, apunts,  comentaris musicals i vivències amb amics.La seva trajectòria com a militar,
la seva carrera dins de  l’exèrcit, l’època fosca de l’UMD  i les seves conseqüències.
En la vessant musical els seus inicis com a músic i compositor, passant per  la seva obra més coneguda  “El meu avi”  fins la seva retirada  del món dels escenaris al 1995. 


Aquest llibre en la versió en paper, conté un CD amb una entrevista del mestre  realitzada i enregistrada a l’any 84 per Paton Soler. Una entrevista on es pot conèixer el mestre  i escoltar-lo explicant de la seva pròpia veu algunes vivències escrites  aquesta Biografia .
Degut a la gran varietat de maquines ebook que hi ha i de les seves limitades compatibilitats l'hem agut de posar independenment.

Ara la pots descarregar per escoltar al teu E-BOOK en format Mp3.
tamany de l'arxiu aproximat 11mb.
COMPRAR  E-BOOK
COMPRAR  MP3

[INICI][NOTA LEGAL][CONTACTE][BOTIGA]
©Josep Mª Costa 2011                     info@lacucadellum.cat                        Tots els drets d'aquesta web estan reservats  .
Menú ràpid